11 sentyabr 2017-ci il tarixdə “Naxçıvan” Universiteti İdarəetmə kafedrasında 2017/2018-ci tədris ilinə hazırlıqla bağlı iclas keçirilmişdir

11 sentyabr 2017-ci il tarixdə “Naxçıvan” Universiteti İdarəetmə kafedrasında 2017/2018-ci tədris ilinə hazırlıqla bağlı keçirilən iclasda universitetdə həyata keçiriləcək tədbirlər və qarşıda duran məsələlər müzakirə olunmuşdur. İdarəetmə kafedrasının müdiri, iqtisad üzrə fəlsəfə doktoru İradə Bağırova  ilk öncə iştirakçıları yeni tədris ili münasibətilə təbrik edib onlara can sağlığı və işlərində uğurlar arzuladı. İradə Bağırova kafedranın əməkdaşları ilə qarşıda duran vəzifələr barədə geniş söhbət aparmış, yeni dərs ilində görüləcək işlərlə bağlı mövzular müzakirə olunmuşdur.