Güzəştlər

500 baldan yuxarı toplayan tələbələr 100%, 450-499 bal toplayan tələbələr 75%, 400-449 bal toplayan tələbələr 25% güzəştə düşürlər

DAHA ƏTRAFLI

Oxuması zəruri olan kitablardan “Mister Henferin xatirələri” kitabının “Azərbaycan dili və ədəbiyyat” kafedrasında müzakirəsi

11 oktyabr 2018-ci ildə Naxçıvan Universitetinin Pedaqoji fakultəsinin Coğrafiya müəllimliyi I kurs ixtisasında oxuması zəruri olan kitablar siyasına daxil olan “Mister Henferin xatirələri” kitabının oxunaraq müzakirəsi keçirilmişdir.

Müzakirədə fənn Azərbaycan dili və nitq mədəniyyəti müəllimi Nicat Yaqubov Pedaqoji fakultənin dekanı  f.ü.f.d. Nurlana  Əliyeva, Azərbaycan dili və ədəbiyyat kafedrasının müdiri f.ü.f.d Nüşabə Məmmədova iştirak etmişdir.