Güzəştlər

500 baldan yuxarı toplayan tələbələr 100%, 450-499 bal toplayan tələbələr 75%, 400-449 bal toplayan tələbələr 25% güzəştə düşürlər

DAHA ƏTRAFLI

Doktorantura və dissertanturaya növbəti qəbul keçirildi

“Naxçıvan” Universitetində doktorantura və dissertanturaya  növbəti qəbul keçirilib. Məumat üçün deyək ki, “Naxçıvan” Universitetində  4 doktorantura və 15 dissertantura yeri verilmişdir.

Qəbul prosesi ilə bağlı  universitetin rektoru, professor İsmayıl Əliyev  çıxış edərək doktorant və dissertantları təbrik etmiş, onlara uğurlar hazırlamışdır.Universitetin tədris və tərbiyə işləri üzrə prorektoru Hüseyn Bağırsoylu çıxış edərək  qəbulun qaydaları və qəbul olan ixtisaslar haqqında  məlumat verib.

Sonda doktorant  və dissertantlar elmi işlərinin mövzuları  və elmi rəhbərləri haqqında məlumat veriblər.