“Naxçıvan”Universitetinin tələbələri istehsalat təcrübəsinə başlayıblar

Konfransı giriş sözü ilə universitetin prorektoru, iqtisad üzrə fəlsəfə doktoru Hüseyn Bağırsoylu açaraq istehsalat təcrübəsinin əhəmiyyətindən və təcrübə qaydalarından danışaraq onlara uğurlar arzulayıb.

Bildirilib ki, ali məktəb tələbələrinin tədris prosesinin vacib istiqamətlərindən biri istehsalat təcrübəsidir.

Konfransda İdarəetmə fakültəsinin dekanı Naim Cahidzadə  “Mühasibat uçotu və audit”,“Maliyyə”, “Beynəlxalq münasibətlər”   ixtisaslarında istehsalat təcrübəsinin keçirilməsinə dair,    İqtisadiyyat fakültəsinin dekan müavini Vaqif  Hüseynov “İqtisadiyyat” və “Turizm və otelçilik”   ixtisaslarında istehsalat təcrübəsinin keçirilməsinə dair  çıxışları dinlənilib.

Qeyd olunub ki, 93 tələbə Naxçıvan Muxtar Respublikası Maliyyə Nazirliyində , Naxçıvan Muxtar Respublikası İqtisadiyyat Nazirliyində,  Naxçıvan Muxtar Respublikası Turizm Departamentində,  Mərkəzi Bankda,  Naxçıvan Muxtar Respublikası Dövlət Miqrasiya Xidmətində   7 həftəlik təcrübə keçəcəklər.

Sonda çıxış edən Tədris hissə müdiri  Anar  Abuzərli  istehsalat təcrübəsinin keçirilmə qaydaları və müddəti haqqında məlumat verib.