Güzəştlər

500 baldan yuxarı toplayan tələbələr 100%, 450-499 bal toplayan tələbələr 75%, 400-449 bal toplayan tələbələr 25% güzəştə düşürlər

DAHA ƏTRAFLI

“Naxçıvan” Universitetində “Riyazi Maraq” sərgisi keçirilib

“Naxçıvan” Universitetinin “Riyaziyyat və İnformatika” kafedrasının təşkilatçılığı ilə “Riyaziyyat və İnformatika” müəllimliyi V kurs tələbələrinin “Riyazi Maraq” sərgisi keçirilib.

Qeyd edək ki, sərgidə 10-dan çox layihə nümayiş olunub. Nümayiş olunan layihələr içərisində Pick Teoremi, Galton Taxtası, Hanoy qüllələri, Tangramlar və s. kimi  layihələr iştirakçıların marağına səbəb olub.