“Azərbaycan dili və ədəbiyyat kafedrası”nın növbəti iclası keçirilib

13 fevral 2020-ci il tarixdə “Azərbaycan dili və ədəbiyyat kafedrası”nın növbəti iclası keçirildi. İclasda “Naxçıvan” Universitetin rektoru, filologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent N.S.Əliyeva və kafedranın müəllimləri iştirak etdi. Universitetin rektoru, filologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent N.S.Əliyeva çıxış edərək növbəti semestrin başlanması münasibəti ilə kafedranın müəllimlərini təbrik etdi və bir sıra tapşırıq və tövsiyyələrini verdi. Sonra isə kafedranın müdiri dosent N.M.Məmmədova çıxış edərək kafedranın müəllimlərinə görəcəkləri işlər barədə məlumatlar verdi.