Naxçıvan Muxtar Respublikasında tərtib olunmuş Muzey günləri çərçivəsində muzeylərə ekskursiyalar davam edir. Bu tədbirlərin davamı olaraq “Naxçıvan” Universitetində 11 ixtisas üzrə təhsil alan tələbələrin 11 ixtisası muzeylərə ekkursiya etmişlər. Belə ki, Coğrafiya müəllimliyi ixtisası Dövlət Bayrağı Muzeyində, Riyaziyyat və informatika Naxçıvan Dövlət Rəsm Qalareyasında, Tarix müəllimliyi C.Məmmədquluzadənin ev muzeyində, İnformatika müəllimliyi “Naxçıvan tarix memarlıq kompleksində “Biznesin idarə edilməsi Hüseyn Cavidin ev muzeyində, Maliyyə, mühasibat uçotu və audit ixtisasında təhsil alan tələbələr Behruz Kəngərli ev muzeyini ekskursiya ediblər. Ziyarətçilərə muzeyin ekspozisiyasında nümayiş olunan və fondda mühafizə olunan eksponatlar barədə ətraflı məlumat verilmişdir.